Jeg er billedkunstner og uddannet fra Århus Kunstakademi.

Jeg maler primært. Jeg arbejder med farver, former og flader, og jeg arbejder med temaer, som på forskellig vis trænger sig ind på og i mig. Jeg arbejder med oliemaling og akvarel. Det skulpturelle og tredimensionelle fylder også mere og mere i min kunstneriske praksis, og her kendetegnes mine værker af et groft udtryk med synlige tegn af håndens arbejde.

Som regel har jeg en overordnet plan om, hvad jeg vil lave, men jeg arbejder intuitivt og jeg arbejder mig ind i værkerne. Det er processen der optager mig mest. De færdige malerier ender ofte ud med mange lag maling og et pastost udtryk. Jeg arbejder med de store pensler – elsker de brede penselstrøg -og forsøger ikke at skjule “fejl”. Jeg arbejder direkte, impulsivt og fysisk, og mine værker transformeres undervejs i processen.

Stilmæssigt befinder jeg mig i det ekspressive felt og et sted mellem det figurative og det abstrakte.

Jeg maler, fordi det giver mig mulighed for at udtrykke mine følelser stærkere og renere, end jeg kan udtrykke dem med ord. Og i modsætning til ord – som både kan kvæle og forfladige – giver maleriet beskueren mulighed for i eget tempo og egen sindstilstand at tage noget ind.

Udvalgte udstillinger  2022

April/maj 2022 MINDstof II, Helligåndshuset i Randers v. kunstnergruppen MINDstof

Juni 2022 Body Steps, Soloudstilling, Godsbanen i Aarhus

August 2022 Kulturhus Skanderborg, temaudstilling v. Kejser, Neupart &  Beck

September 2022 Kulturfestival Golden Days v. Kejser, Neupart & Beck

Oktober 2022 Fælles temaudstilling om tyngdekraft  v. Kubus Alba

Oktober 2022 Hej Søster Festival – kunstnerisk udsmykning v. Kubus Alba

November 2022 Dick Nyhus og Lotte Kejser

 

Uddrag af mit CV

2022 Fragmenter i blåt, Kunstforeningen Foyeren v. Kejser, Neupart & Beck

2022 In Between, Galleri Bredgade 22, København – i samarbejde med Signe Kirstein Lanter

2021 Kropsidealer. Gruppeudstilling Museum Ovartaci, Aarhus

2021 Gentagne Gentagelser v. Kejser, Neupart & Beck, Pakhuset i Viborg

2021 Vesthimmerlands Kunstforening/Vesthimmerlands Museum, gruppeudstilling

2021 Kunstforeningen Regionshus Aarhus v. Kunstnergruppen Kejser, Neupart & Beck

2021  Tomrum v. Kunstnergruppen Kubus Alba

2021 Ny Åben Kunst,  Børglum Kloster

2021 Værn v. Kunstnergruppen Kubus Alba

2021 Force of nature v,  Kunstnergruppen Kubus Alba, Skagen Odde Naturcenter

2021 Overflade, gruppeudstilling på Mississippi, Thyholm

2020 MINDstof, Pop-up-museum Ovartaci, sammen med Marianne T. Pedersen

2020 Kunst & Co, Flensborg, D. Afgangsudstilling Århus Kunstakademi

2020 Tysk-Dansk udstilling (20 x 20 +) i Süderfahrenstedt, D

2020 Huset i Asnæs. Afgangsudstilling Århus Kunstakademi.

2020 KunstPunkt Åben, Augustenborg

2020 Afsluttet 4 årig billedkunst-uddannelse fra Århus Kunstakademi

2020 Censureret udstilling – Sydjysk Kunstforening

2020 Særudstilling – Det gode naboskab, Kunstnerhuset Skærbækcentret

2019 Censureret udstilling KunstPunkt, Augustenborg

2019 Censureret udstilling Roskilde Åben

2019 Censureret udstilling Kunstforeningen Køge Bugt

2019 Censureret udstilling Mississippi

2019 Akademiudstilling Århus Kunstakademi

2019 Soloudstilling Kunstforeningen COOP, Hasselager

2019 Soloudstilling Produktionsgangen, Godsbanen, Aarhus

2018 Censureret udstilling, Gimsinghoved, Struer

2018 Akademiudstilling, Århus Kunstakademi

2017 Akademiudstilling, Århus Kunstakademi